fără limită de kilometri
FĂRĂ GRANIȚE! - se poate părăsi teritoriul României
Oferta de vară! 10 zile + 1 gratis!
Dacia Logan
de la 25€/zi
Opel Zafira
de la 30€/zi

Te afli într-o călătorie de afaceri în Timișoara, ești nou în oraș sau autoturismul tău e în service chiar cand ți-e lumea mai dragă, ori pur și simplu vrei să impresionezi pe cineva și nu știi cum? Închiriază o mașină!

Noi îți oferim posibilitatea de a închiria un autoturism în Timișoara, pe care îl poți conduce în deplina siguranță, echipa noastra punându-ți la dispoziție un automobil cu dotări moderne, astfel încât tu să nu mai ai nicio grija și să îți poți rezolva liniștit problemele.

Poți alege modelul mașinii în funcție de preferințele sau nevoile tale: un autoturism mai mic, cu care să te poți strecura în traficul aglomerat din Timișoara, sau un autovehicul mediu ori mai mare, cu care să vizitezi câteva dintre obiectivele turistice din urbe, să faci excursii în afara orașului sau o mașină de lux, cu care să te poți deplasa la evenimente importante.

Informează-te înainte de a închiria o mașină! Tu alegi confortul pe care îl dorești, siguranța pe care ți-o conferă autoturismul și, nu în ultimul rând, tu știi care este prețul pe care ți-l permiți!

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să te interesezi despre serviciile noastre și cu privire la condițiile în care poți închiria o mașină. Apoi pur și simplu pleacă la drum!